Afspraak plannen

Update maatregelen ivm corona-3

 In Geen categorie

Beste mensen,

Binnenkort zullen de deuren van onze fysiotherapie praktijk (gelukkig) weer opengaan. Wij hebben met ons team niet stil gezeten en zijn aan de gang gegaan met de veranderingen die op ons af komen. Graag willen we dit in goede banen leiden met de nodige veiligheidsmaatregelen. Onze praktijk is erg ruimtelijk dus de 1,5 meter afstand is daardoor gemakkelijk in acht te nemen. Hieronder hebben we een aantal huisregels opgesteld die van belang zijn voor een bezoek aan onze praktijk.

Nieuw hygiëne protocol

 • Wanneer u gebracht wordt of niet zelfstandig kunt komen verzoeken we de persoon die u brengt, gedurende de behandeltijd buiten te wachten.
 • We verzoeken u  meteen in gepaste kleding te komen en schone schoenen te dragen. De kleedruimtes zullen dan ook gesloten blijven.
 • Het meenemen van 2 handdoeken is verplicht. U gebruikt 1 handdoek om op de apparaten te leggen en de andere handdoek is voor het poetsen van de apparatuur en materialen na gebruik.
 • Bij binnen komst krijgt u, door ons verstrekte handschoenen. Deze handschoenen dienen gedurende het hele bezoek in de praktijk gedragen te worden. Bij de uitgang zal een prullenbak staan waar u de gebruikte handschoenen in kunt gooien.
 • Ook krijgt u bij binnenkomst een flacon met desinfectiemiddel, deze dient u zelf bij te houden en alle gebruikte apparaten en materialen mee te desinfecteren na gebruik.
 • Raak zo min mogelijk aan, enkel wat noodzakelijk is. De therapeut zal de deur van de behandelkamer openen en sluiten.
 • U kunt plaats nemen op de aangegeven stoelen. Deze zullen direct hierna gedesinfecteerd worden.
 • Het gebruik van het toilet willen we minimaliseren.
 • Indien u de balie medewerkster wilt spreken verzoeken we u om niet op de balie te leunen.
 • Inkom en uitgang worden duidelijk aangegeven.

Deze maatregelen zijn een verscherping op de gangbare adviezen van het RIVM

 • Houd 1,5 meter afstand van anderen
 • Wanneer u zelf last heeft van milde klachten (neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts) vragen we u de afspraak te verzetten of om te zetten naar een telefonisch consult. Wanneer u langer dan 24 uur klachten vrij bent, bent u weer van harte welkom op de praktijk.
 • Therapeuten blijven bij milde klachten thuis (neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts). Zij zullen pas weer op de praktijk aanwezig zijn, wanneer deze klachten meer dan 24 uur afwezig zijn.

 

Patiënten zorg, één op één contact met uw therapeut

Op advies van de beroepsvereniging in overleg met het RIVM en ministerie van volksgezondheid zal de fysiotherapie stapsgewijs opgeschaald worden. Om de fysiotherapeutische zorg binnen onze praktijk veilig op te schalen vindt er continu overleg tussen de collega’s plaats. Waarbij we per patiënt een weloverwogen afweging maken welke behandelingen juist wel of (nog) niet gaan herstarten. In deze beslissing nemen we de medische noodzaak van de behandeling en het risicoprofiel van de desbetreffende patiënt mee. In eerste instantie zullen alleen de behandelingen opgestart kunnen worden waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

Medisch fitness

De medisch fitness zal tot minimaal 20 mei gesloten blijven voor onze leden die gebruik maken van deze sportmogelijkheid. Ter compensatie zal in de maanden april en mei geen incasso van het maandbedrag plaatsvinden.

fysio reusel, corona beleid, sport reusel,

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien er veranderingen of aanpassingen zijn, dan houden we jullie op de hoogte.

Bij vragen kunt u telefonisch contact op te nemen met de praktijk, 0497-645912 (voorkeur tussen 9:00 – 13:00 uur) of te mailen naar info@fysio-sportrevalidatie.nl

Wij wensen jullie allen een goede gezondheid toe!

Team van der Heijden & Damen fysiotherapie en (sport)revalidatie

Jorran van der Heijden, Bart Damen, Nicole van de Sande, Patrick Verhagen, Theo Eltink, Aukje de Hair, Carlijn van Rooijen, Chantal Lathouwers en Wayke van den Donk.

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken