Afspraak plannen

FysioMatties Podcast

 In Nieuws

FysioMatties Podcast, fysiotherapie Reusel, fysio Reusel, podcast, Theo Eltink, Patrick Verhagen, Bart Damen, mountainbike, wielrennen, Ontstaan

‘Geef ons heden ons dagelijks brood en af en toe een watersnood’

In tijden van tegenslag en rampen kan er ook ruimte vrijkomen voor innovatie, latent aanwezige dromen verwezenlijken en zorgen voor grote solidariteit tussen mensen.

De Corona perikelen hebben binnen onze praktijk gezorgd voor een grote mate van innovatie, nog kritischer kijken naar de behoefte van patiënten en de verschillende manieren hoe we kunnen voorzien in hun hulpvraag.

Naast iedere dag een start in de ochtend met een digitaal overleg met het volledige team, de gehele dag contact met patiënten via (video)bellen  leidt deze periode tot ‘out of the box’ projecten. Wanneer je eenmaal begint met veranderen, is het makkelijker om een volgende stap te nemen.

Nieuwe producten en diensten zijn aan het ontstaan. Bestaande behandelprotocollen worden onder de loep genomen om verder te verbeteren.

Tijdens de drukke werkzaamheden door, is er in deze hectische periode de wens ontstaan om op een andere manier jullie een inzicht te geven in onze chemicien binnen onze praktijk en de overwegingen. De podcast FysioMatties werd hiermee geboren.

FysioMatties podcast

De FysioMatties podcast is een podcast over fysiotherapie. Bart Damen, Patrick Verhagen en Theo Eltink zijn collega’s, vrienden en sportmaten. Zij praten op een luchtige en informatieve manier over het vak fysiotherapie, sportmomenten en hun dagelijkse bezigheden.

In de app groep ‘FysioMatties’ en tijdens de wieler- en mountainbike tochten worden naast de onderlinge fysieke strijd ook de fysiotherapeutische nieuwtjes, gedachtegangen en wetenschappelijke overwegingen bediscussieert. Vanuit deze gesprekken is de wens ontstaan om anderen een keer mee te laten luisteren.

Eerste podcast

Tijdens deze podcast stellen we de vaste gasten aan u voor, geven een kijkje in het leven van een fysiotherapeut in de tijd dat het Corona virus door ons land raast. Wat is er voor ons veranderd, zowel privé als op de werkvloer? Wat doet dit met onze dynamiek? Daarnaast gaan we u meenemen wat straks de rol is van de fysiotherapeut bij mensen die het Covid-19 virus door hebben gemaakt.  Ondertussen heeft de eerste patiënt zich al gemeld bij de praktijk na zijn opname op de IC. Onze eerste ervaringen hiermee zullen besproken worden.

Bent u benieuwd? Onze eerste podcast is hier te beluisteren.FysioMatties, podcast Reusel, podcast fysio, Theo Eltink, Bart Damen, Patrick Verhagen

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken