Afspraak plannen

Terugblik open dag Reusel

 In Nieuws

Bedankt!

We kijken terug op een zeer geslaagde en inspirerende open dag in Reusel. Hartelijk dank allemaal voor jullie komst! Dankzij jullie was het een succesvolle dag. We hebben genoten.

Impressie open dag Reusel

Voor degene die de open dag Reusel van Fractury en van der Heijden / Damen fysiotherapie hebben gemist, volgt hieronder een korte impressie.

Om 10:30 uur gingen de deuren open om iedereen te verwelkomen. Het was meteen een gezellige drukte.

Rondleidingen

Gedurende deze dag werden er rondleidingen verzorgd. Tijdens de rondleiding werd verteld over:

  • Ontstaansgeschiedenis Fractury en van der Heijden / Damen fysiotherapie.
  • De verschillende specialisaties en deskundigheid die beide partijen in huis hebben. Daarnaast heeft fysiotherapie van der Heijden / Damen enkele certificaten in huis om patiënten met etalage benen, Parkinson en MS te mogen behandelen.
  • Een korte uitleg van iedere behandeloptie, zowel van fysiotherapie van der Heijden / Damen als Fractury. Hierbij werd aangegeven voor welke doelgroep een behandeling geschikt is. Ook werd aangegeven wat de werkwijze is. Daarnaast was er aandacht voor vergoedingen.
  • De naam die het pand draagt; Stella Maris. De geschiedenis van deze naam.
  • Een aantal recensies van cliënten waren te lezen en te zien.
  • Verder uitleg over de verschillende beweeggroepen voor COPD, Diabetes Mellitus, Hartrevalidatie, rugfit.
  • Daarnaast een stukje uitleg over het medisch fitness, wat voor iedereen toegankelijk is.
Hoe werkt de behandeling dmv MBST

Patrick geeft uitleg over de MBST behandeling

Rondleiding, open dag Reusel, Fractury, Stella Maris, Markt 24-26 Reusel, van der Heijden Damen fysiotherapie

Rondleidingen gegeven door Carolien

testimonial, recensie client, wat anderen zeggen artrose behandeling, botbreuk versneld herstel

the Wall of Fame, recensies van cliënten

Presentaties

Gedurende de dag werden er tevens enkele presentaties gegeven over de artrose behandeling. Tijdens deze presentatie vertelde sportfysiotherapeut Bart over artrose en de verschillende behandelopties. Daarnaast gaf hij meer uitleg over de behandelmogelijkheden bij van der Heijden / Damen fysiotherapie en Fractury. Hoewel artrose pijnklachten kan geven is het van belang te blijven bewegen. Daarom was er aandacht voor de beweeggroep artrose. Wanneer men deelneemt aan deze beweeggroep, gaat men onder begeleiding van een fysiotherapeut bewegen in de fitness zaal. Het doel hierbij is om klachten te verminderen. Veel zorgverzekeraars vinden bewegen belangrijk om de klachten te verminderen en vergoeden deelname aan deze

Open dag Reusel, presentatie artrose, behandelopties artrose, beweeggroep artrose, fysiotherapie Reusel

Presentatie artrose behandeling

beweeggroep.

Daarnaast werd benoemd de vicieuze cirkel waarin mensen met artrose in terecht kunnen komen. Één van de manieren om hieruit te komen is om tijdelijk de pijn te dempen door middel van Low Level Laser therapie. Hierna kan het bewegen weer onder begeleiding worden opgepakt. Een andere behandel optie is MBST.

Demonstraties

Net zoals bij de presentaties en rondleiding, was er veel aandacht voor de demonstraties. Ten eerste liet Jorran mensen kennis maken met dry needling. Daarnaast gaf Bart meer uitleg over echoscopie. Zowel klinisch onderzoek van een gewricht als echoscopie maakt het makkelijker om een diagnose te stellen. Verder liet Patrick mensen proeven aan de oefeningen die een beweeggroep uitvoert.

Dry Needling, Reusel, fysiotherapie, Open dag Reusel

Uitleg dry needling

Testen

fitness, medisch fitness, fittest

uitleg fitness apparatuur

In de beweegzaal testte Geke op lenigheid en balans. Zowel jong als oud deed hieraan mee.

Medisch fitness

Nadat de deuren net geopend waren, was de eerste sporter de medisch fitness zaal al aan het proberen. Sinds deze maand is het mogelijk om u in te schrijven voor medisch fitness. Vraag naar de mogelijkheden!

Open dag Reusel gemist?

Heeft u de open dag gemist en zou u graag meer informatie hebben? Iedere ochtend tussen 9:00 en 13:00 uur staat onze gastvrouw voor u klaar. Ivanka of Wayke verwelkomen u graag. Daarnaast proberen zij al uw vragen te beantwoorden en kunnen u zelfs een rondleiding geven.

Samengevat kunnen we terugkijken op een schitterende dag!

 

 

Recommended Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken