Afspraak plannen

Reanimatie / AED cursus vd Heijden-Damen, Fractury

 In Nieuws

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok.  

In onze fitness zaal is een AED aanwezig. Deze zal binnenkort buiten neergehangen worden, zodat meer mensen gebruik kunnen maken van de AED. Daarnaast is het van belang dat zoveel mogelijk mensen een AED apparaat kunnen bedienen, om zo de overlevingskans van slachtoffers verder te vergroten.

Wilt u een cursus volgen?

Om die reden organiseren we in samenwerking met de werkgroep AED van de gemeente Reusel de Mierden een reanimatie / AED cursus en herhalingsles. De locatie en koffie / thee worden door ons gesponsord, zodat voor u alleen de kosten voor de opleiding overblijven.

Wanneer u nog geen reanimatie / AED cursus gevolgd heeft is het mogelijk om de volledige cursus te volgen. Deze bestaat uit 2 avonden of 2 ochtenden. De kosten hiervoor bedragen € 25.00.

Wanneer u eerder reanimatie / AED cursus gevolgd heeft is het mogelijk om een herhalingsles te volgen. Deze bestaat uit 1 avond of 1 ochtend. De kosten hiervoor bedragen € 12.50

 

Veel zorgverzekeraars vergoeden de volledige kosten van een reanimatie / AED cursus.

Interesse of vragen? Geef dit dan zo snel mogelijk door!

  • Noteer uw gegevens op de lijst in de fitness zaal.
  • Of laat uw gegevens achter bij onze gastvrouw Ivanka ( aanwezig ma-,di-,do-,vrijdagochtend 9.00 -13.00)

 

Als elke seconde telt…. Kunnen we dan op u rekenen?

Vriendelijke groeten,

Fysiotherapie van der Heijden / Damen en Fractury

Markt 24-26

0497-645912 / 0497-229000

info@fractury.com

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken